Loonbedrijf van Harten

06-30411451

Over Ons

 

 

 

Loonbedrijf van harten is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van cultuurtechniek, klein grondverzet, agrarische dienstverlening en grondwerk tuinrenovaties.

Al meer dan 80 jaar staan wij klaar voor onze klanten. Wij zijn een echt familiebedrijf dat in 1936 is opgericht door dhr. Cor van Harten. De eerste machine die werd aangeschaft was een spuit op een paardenkar. In 1938 werd het machinepark uitgebreid met een dorskas en een trekker. In 1956-1960 kwam er een combine, hogedrukpers en een bietenrooier bij.

In 1974 is dhr Cees van Harten in maatschap gegaan bij zijn vader. 1981 is het jaar dat Cor van Harten uit het bedrijf ging. In dat jaar is ook de eerste kalkstrooier gekocht. Met vele vernieuwingen in het machinepark werd het bedrijf helemaal gemoderniseerd door Cees. Met name een maaiszaaimachine, veldspuit en grotere trekkers werden aangeschaft.

Sinds 2011 is zoon Martijn in maatschap bij zijn vader. Hij heeft het machinepark uitgebreid met een smalspoortrekker met egaliseermachine, frees, zaaimachine, en een 6 tons kraan.