Loonbedrijf van Harten

06-30411451

Zaaiwerkzaamheden

Loonbedrijf van Harten is voorzien van verschillende zaaimachines. Grote of kleine stukken, voor alles is een passende machine of oplossing.

Zo zijn wij in het bezit van een rotorkopegzaaimachine van 2 meter breed, Deze is uitermate geschikt voor sportvelden, gazons, wegbermen en tuinen. Deze machine zit achter een smalspoortrekker.

Voor het doorzaaien van grasland en het inzaaien van grasland hebben wij een wiedeg met elektrische zaaiunit van 6 meter breed. Tevens is deze machine ook uitermate geschikt voor het zaaien van groenbemester, erwten, bloemetjes enz.

Voor kleinere tuinen of plantvakken kunnen wij het werk uitvoeren met een rotorkopeg met zaaimachine aan een 2 wielige trekker van 70 cm breed.

Voor een betere groei van het product hebben wij de mogelijkheid om de grond aan te drukken om zo het vocht beter in de grond te houden. Om het product zo goed mogelijk te laten groeien zijn er vele mogelijkheden om de grond zo optimaal mogelijk te krijgen, zoals frezen, cultivatoren, rotoreggen, draineren en egaliseren. Vraag naar de mogelijkheden; wij adviseren u er graag over.