Loonbedrijf van Harten

06-30411451

Onderhoudswerkzaamheden

Loonbedrijf van Harten is ook beschikbaar voor diverse onderhoudswerkzaamheden. Met een klepelmaaier en een slootbak/baggerbak kunnen bij voor u het slootwerk realiseren. Ook uw gazon of grasland doorzaaien en voorzien van een groeistof ik geen probleem.

 

Klepelmaaier:

Met een 1,5 meter breede klepelmaaier die zowel achter als naast de trekker kan kunnen wij u bermen, slootkanten en terreinen maaien. Tevens kan deze machine achter de smalspoor trekker en de grote trekker, passend voor elk werk.

Sloten:

Met een 6 tons kraan met maaikorf van 2,5 meter kunnen wij u sloten reinigen. Tevens zijn wij in bezit van een verlenggiek en een baggerbak. 

Doorzaaimachine:

Voor het doorzaaien van uw grasland beschikken wij over een doorzaaimachien van 6m. Deze machine egaliseerd, woelt en zaait tegelijk. Hierdoor is er een hoge capasiteit te realiseren. De mogelijkheden zijn er om diverse grassoorten in te zaaien, maar ook groenbemester en erwten. 

Kunstmeststrooier:

Voorzien van een vicon pendelstrooier kunnen wij voor u diverse groeistoffen strooien. Ook kunnen wij voor u het groeistof leveren. De machine heeft een werkbreedte van 12m. Voornamelijk gebruiken wij deze machine voor sportvelden, grasland, gazons. Voor een persoonlijk advies neem vrijblijvend contact met ons op.