Loonbedrijf van Harten

06-30411451

Drainage reiniger

Loonbedrijf van Harten heeft een ruime ervaring in het reinigen van drains bij sportvelden, kwekerijen, landerijen en gazons.

Waarom regelmatig laten reinigen: Een goed werkende drainage draagt bij aan een optimale bodemstructuur. Een goede bodemstructuur draagt bij aan een betere uitvoering van de werkzaamheden voor zaaien en oogsten. Tevens draagt een goede bodemstructuur bij aan een betere groei van gewassen. Regelmatig onderhoud aan drainage is daarom van groot belang zodat het drainage systeem goed blijft functioneren. Is uw gazon, akker, sportveld, kas of paardenbak voorzien van een drainagesysteem, maar is de bodem toch zeer nat? Het kan zijn dat drainagebuizen verstopt zijn geraakt door ijzerafzetting of bijvoorbeeld ingroeiende wortels. Loonbedrijf van Harten kan drainage vakkunig voor u reinigen waarmee de verstopping van uw drainage word verholpen.

Machine: Loonbedrijf van Harten heeft een drainage reiniger van Homburg met 400 m slang. Met een afstandbedienig is de machine ook vanaf een afstand te bedienen.

Waterwagen: Geen water in de buurt? Loonbedrijf van Harten is voorzien van een waterwagen van 5000L om voldoende water te kunnen aanvoeren om te reinigen.

Aanleg van drainage: Loonbedrijf van Harten kan ook uw gazon, kas of paardenbak voorzien van een goed werkende drainagesysteem. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.