Loonbedrijf van Harten

06-30411451

Cultuurtechniek

Loonbedrijf van Harten is met name gespecialiseerd in diverse cultuurtechnische werkzaamheden. Onder ander het egaliseren en profileren van betonvloeren, straatwerk, parken, paden en diverse zaai en frees werkzaamheden. 

 

Egaliseren

Met een 2 meter kilverbak van Mekos voorzien van 2 laser ontvangers, tasters en procentenkast kunnen wij nauwkeurig uw veld met precisie schuiven. Doordat het maar een 2 meter kilverbak is kunnen wij gemakkelijk parkeerplaatsen, paardenbakken, straatwerk, paden en in gebouwen schuiven. 

Onze specialiteit is het werk voorbereiden voor betonvloeren in distributiegebouwen en voor machinale bestrating. 

Zaaiwerkzaamheden

Wij kunnen zaaiwerkzaamheden voor u uitvoeren met verschillende machines. Zo zijn wij in het bezit van een rotorkopegzaaimachine van 2m breed, een wiedeg met een elektrische zaaiunit van 6m breed en een rotorkopeg met zaaimachine aan een 2 wielige trekker van 70 cm breed. Zo kunnen wij alle soorten gras, bloemetjes en groenbemester inzaaien. Tevens kunnen wij ook alle soorten graszaad leveren. 

Feesmachine

Loonbedrijf van Harten is in het bezit van verschillende freesmachines, waardoor wij altijd een geschikte freesmachine hebben voor uw wensen. Zo hebben wij voor grote stukken grasland een frees van 2,80 m breed, voor gazons en bermen een freesmachine achter een smalspoortrekker van 1,80 m breed en voor het kleinere werk een freesmachine achter een 2 wielige trekker van 70 cm breed.