Loonbedrijf van Harten

06-30411451

Agrarisch Loonwerk

Loonbedrijf van Harten is van oudsher gespecialiseerd in veel agrarische werkzaamheden. Zo zijn we voorzien van een veldspuit, maïszaaimachine, drainreiniger, kakstrooier  en machines voor veel graswerkzaamheden. 

 

Veldspuit

Loonbedrijf van harten maakt gebruik van een gespecialiseerde veldspuit en alle juiste papieren om al uw gewassen te onderhouden. Wij zijn voorzien van een 24m getrokken veldspuit en een 18 m gedragen veldspuit.  Zo kunnen wij altijd met een passende machine uw gewassen beschermen. De 24 m veldspuit is uitgerust met GPS en sectie afsluiten en voorzien van alle moderne apparaturen om aan de juiste millieu eisen van deze tijd te voldoen. 

maïszaaimachine

Met een 6-rijige gedragen machine van Monosem worden de maïszaadjes nauwkeurig op de juiste afstand van elkaar gezaaid. Teven kunnen wij tegelijk korrelkunstmest en microgranulaten toevoegen. Voor een nauwkeurig advies voor het juiste maïszaad en het leveren ervan kunt u ook bij ons terrecht. Neem gerust vrijblijvend contact op en dan kunnen wij langs komen voor advies op maat.

Drainage reiniger

Waarom regelmatig laten reinigen: Een goed werkende drainage draagt bij aan een optimale bodemstructuur. Een goede bodemstructuur draagt bij aan een betere uitvoering van de werkzaamheden voor zaaien en oogsten. Tevens draagt een goede bodemstructuur bij aan een betere groei van gewassen. Loonbedrijf van Harten kan drainage vakkundig voor u reinigen waarmee verstoppingen van uw drainage worden verholpen. Daarnaast kunnen wij ook u gazon, kas, of paardenbak voorzien van een goed werkende drainagesysteem.

Kalkstrooien

Loonbedrijf van Harten is voorzien van een 6m Tebbe strooier om Dolokal te strooien. De samenstelling van dolokal is 55% zuurbindende waarde en 12% magnesium. Met de weegbrug word alles nauwkeurig gewogen zodat  u de juiste kilo's krijgt. Tevens zijn wij er ook voor de losse verkoop van verschillende soorten kalk.